Partners

Marianne & David

David & Marianne runnen samen met veel trots Vers Ateljee. Twee ondernemers met elk hun eigen verhaal maar ook een passie voor voeding. Zo werd Vers Ateljee, uw lokale verswinkel voor de gezonde levensgenieter, geboren.

Marianne startte 22 jaar geleden de Fruiterie. De winkel evolueerde van een kleine fruit- en groentewinkel naar een gevestigde waarde in het hartje van Wilrijk. David heeft op zijn beurt meer dan 30 jaar ervaring in het ondernemerschap. Het koppel bundelde hun kennis en ervaring in een krachtige combinatie.

Samen startten ze een nieuw verhaal. Het verlengde van De Fruiterie maar met een uitgebreider productaanbod dat inspeelt op de huidige noden en wensen van jong en oud.

Versateljee-0330

alles dagvers dankzij
onze keukenprinsessen

Onze dames van de keuken staan dagelijks klaar voor het maken van al onze heerlijke salades en koude gerechten. Zo kunnen we zorgen dat er steeds voldoende aanbod aanwezig is in de winkel, en dat allemaal vers vanuit onze eigen keuken. 


Heb je vragen over bepaalde ingrediënten of samenstellingen van onze gerechten? Aarzel niet om ze te stellen aan onze medewerkers!

persoonlijke service
met een glimlach

Heb je hulp nodig bij je boodschappen, of heb je vragen over bepaalde producten? Onze Ateljee-medewerkers staan voor u klaar met de nodige kennis en enthousiasme om u verder te helpen waar nodig.

 

Zo streven we naar optimale klantvriendelijkheid en goede service, elke dag met een glimlach op ons gezicht. Want Vers Ateljee Wilrijk is de lokale verswinkel voor iedereen!

Versateljee-0265
0005
Versateljee-0118
Vers Posters REEKS 3