1
Dagverse

Fruit & groenten

Dagelijks verse producten, rechtstreeks van het veld, zodat u altijd geniet van de meest sappige en knapperige ervaring. Onze selectie verandert met de seizoenen mee, zodat we altijd het beste van het moment kunnen bieden.

2
Frisse

Salades, pokébowls & wraps

Kleurrijke, creatieve maaltijden zoals salades, wraps en pokébowls, perfect voor wie gezondheid hoog in het vaandel draagt. Elke hap is een belofte van versheid en vitaliteit, zorgvuldig samengesteld voor een gezonde lunch of als bijgerechtje.

3
Gezonde

Bereide maaltijden

Comfort food met een twist, ideaal voor de momenten waarop je wel de smaak, maar niet de tijd hebt. Onze volwaardige bereide maaltijden zijn een knipoog naar de traditionele keuken, met een moderne en gezonde touch.

4
Ambachtelijke

Kazen

Een exclusieve selectie van Kaasraffineurs Van Tricht brengt je dichter bij het culinaire erfgoed van onze regio. Deze kazen zijn de perfecte aanvulling op elk bord, of het nu om een feestelijke gelegenheid gaat of een rustig moment thuis.

5
Uitgebreide

Apero

Een verfijnde keuze aan homemade dips, hummus en flatbreads om elke bijeenkomst bijzonder te maken. Onze apero-opties zijn een garantie voor gezelligheid en gesmaakte momenten onder vrienden of familie.

6
Heerlijke

Zoetigheden

In samenwerking met Philips Biscuits en Delray, bieden we verwennerij voor de zoete liefhebber, met aandacht voor lokale ambacht. Deze zoetigheden zijn het perfecte geschenk voor jezelf of om te delen, elk met een uniek verhaal.

7
Plezierig

Divers

Leg iemand (of gewoon jezelf) in de watten met onze goed gevulde fruit- of geschenkmanden. Liever een lekker flesje wijn, een non-alcoholische cocktail of crunchy granola? Vind ons uitgebreid aanbod aan producten in de winkel !

restyling-logotipo-fontaneto-rgb-2
OT-Logo_Red
thinktomato_logo_49f018c1-0894-4602-9cde-605395890132
Philips Biscuits
callas_logo
delrey_logo_02a29da7-99e6-4600-b6a0-ead6aa77330b

Vers ateljee voor uw event of bedrijf

Elk evenement wordt een memorabel moment met de culinaire creaties van Vers Ateljee. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid, onze selectie staat garant voor kwaliteit en stijl, perfect afgestemd op jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat jouw event  of bedrijfslunch niet alleen in de smaak valt, maar ook een blijvende indruk nalaat bij u en uw gezelschap.